Boek 'Coach jezelf in gelukkig zijn!'  

 

Het boek 'Coach jezelf in gelukkig zijn!' is een zelfhulpboek dat je helpt bij je zoektocht naar echte liefde en geluk.

 

Voel je je niet echt gelukkig, loop je vast op je werk of in een relatie en wil je iets veranderen, maar weet je niet precies hoe of wat, dan is dit boek echt iets voor jou. Het boek kan je ook helpen als je last hebt van angsten, onzekerheden, irritaties of onrust. Voor als je het liefst je problemen zelf op wilt lossen en je liever geen hulp zoekt bij een coach of therapeut.

 

Ook als je je best gelukkig voelt, maar je bent nieuwsgierig naar spirituele onderwerpen, zoals de zin van het leven, ware liefde en geluk, het openen van je hart en beter leren luisteren naar je intuïtie, dan is dit boek voor jou een aanrader.

   

In het boek vind je een combinatie van theorie en praktijk, met voorbeelden uit mijn eigen leven, mijn eigen zoektocht naar liefde en geluk, als rode draad door het boek heen. Het geeft je een kijkje in de keuken van methodes die door coaches en therapeuten gebruikt worden en van diverse spirituele bronnen.

 

Elk hoofdstuk heeft één of meer oefeningen, zodat je je de theorie eigen kan maken en je leert en ervaart wat het werkelijk inhoudt. Het doen van de oefeningen helpt je bij het verkrijgen van inzicht en bij je persoonlijke groei

 

Ik hoop dat dit boek je inspireert en dat het een echte aanwinst is voor iedereen die stappen wil zetten in zijn ontwikkeling. Dat je door het lezen van het boek meer inzicht krijgt in jezelf en dat je leert hoe je jezelf kan coachen.

 

Coach jezelf in de stappen die je onderneemt en in de manier waarop je naar jezelf, naar anderen en naar de wereld om je heen kijkt. In het gelukkig zijn in het huidige moment, door het verleden los te laten en je geen zorgen meer te maken voor morgen.

 

Verander je wereld, begin bij jezelf!

 

Op weg naar een wereld vol liefde en geluk....

 

 

Wanneer is het boek beschikbaar?

 

Het boek is nog in de maak. Het manuscript is bijna klaar. Er zijn nog enkele weken nodig voordat het boek daadwerkelijk kan worden uitgegeven.


Heb je interesse in het boek? Ik informeer je graag over de voortgang.
Als je je email adres aan me doorgeeft, dan hou ik je op de hoogte.

 

 

Alvast bedankt!

 

Veel liefs,

Lisette Marianne