Spirituele coaching

Herken je dit?

 • Je loopt vast op je werk of in een relatie;
 • Je mist de passie in je leven en in de dingen die je doet;
 • Je voelt je niet echt gelukkig en je weet niet waardoor dit komt en wat je hieraan kan veranderen;
 • Je hebt last van angsten, pijn, boosheid, of andere blokkades die het ervaren van geluk in de weg staan;
 • Je hebt interesse in spiritualiteit en je wil hier meer van weten;
 • Je wil leren hoe je beter kan luisteren naar je intuïtie, je hogere zelf, waardoor je keuzes in je leven kan maken waar je gelukkig van wordt en je inzicht krijgt in wie je werkelijk bent;
 • Je wil leren hoe je je frequentie, je persoonlijke trillingsniveau, kan verhogen, zodat je je energieker voelt en meer geluk ervaart.

 

Dan is spirituele coaching misschien iets voor jou.

 

Wat is spirituele coaching?

Bij spirituele coaching gaat het om bewustwording, spirituele ontwikkeling en om het zetten van stappen om positieve veranderingen in je leven te creëren.

 

Door de coaching leer je:

 • wie je werkelijk bent en hoe je contact kan maken met je ziel, je hogere zelf, je goddelijke zelf.
 • om inzicht te krijgen in je gedachten, overtuigingen en emoties en hoe je er op een andere manier mee om kan gaan. Hoe je kan kiezen voor liefde en geluk in plaats van angst en zorgen.
 • hoe je op een andere manier naar jezelf en naar de wereld om je heen kan kijken, en je inzicht krijgt in de werkelijkheid.
 • om onderscheid te maken tussen de gedachten van je ego/verstand en de gedachten van je intuïtie, je goddelijke stem, waardoor je steeds beter je intuïtie kan gaan volgen.
 • hoe de energie van je lichaam werkt, hoe je in balans komt en op welke manieren je je frequentie kan verhogen, zodat je je krachtiger en energieker voelt.
 • om contact te maken met het goddelijke en samen te werken met je hogere zelf, engelen en andere gidsen.
 • om stap voor stap een leven te creëren waar je blij en gelukkig van wordt. 

 

Het draait er bij het pad van spirituele ontwikkeling uiteindelijk om dat je liefdevolle keuzes maakt voor jezelf en ‘het grote geheel’ en dat je een staat van bewustzijn bereikt waarin je oneindige vreugde, vrede, liefde, licht en eenheid ervaart.    

 

  Vormen van coaching

  De coaching is mogelijk in een aantal vormen. Afhankelijk van je coachvraag en persoonlijke wensen bekijken we samen hoe we het coachtraject het beste vorm kunnen geven. 

   

  Coachsessie in praktijkruimte

  Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact en wil je eventueel ook een Reiki behandeling (met kristal - en sound healing) ontvangen, dan is een coachsessie in de praktijkruimte aan te bevelen.

   

  Wandelcoaching

  Als je de voorkeur hebt voor persoonlijk contact bij de coaching en je het fijn vindt om te wandelen en in de natuur te zijn, dan is wandelcoaching een goede optie. 

  Het voordeel van wandelcoaching is, dat je door het bewegen, de buitenlucht en de rust van de natuur makkelijker kunt ontspannen. Hierdoor kom je dichter bij je intuïtie en je gevoel. Je kan sneller tot de kern komen. Ook bevordert het je creativiteit. Het is leuk, gezond en nuttig tegelijk!

   

  Coaching via telefoon/video call

  Dit kan een goede optie zijn als je bezig bent met het boek 'Coach jezelf in gelukkig zijn!', of deelneemt aan de online training 'Coach jezelf in positief omgaan met emoties' en je af en toe een klankbord wilt.

   

  Combinatie van diverse vormen

  Een combinatie van de diverse vormen is ook mogelijk. We bepalen tijdens het intakegesprek op basis van de coachvraag en je wensen hoe het coachtraject eruit komt te zien. 

   

  Voordat we een coachtraject starten, krijg je eerst een vrijblijvend gratis intake gesprek


  Iets over mijzelf

  Mijn naam is Lisette Marianne Cooiman. Ik ben spiritueel coach en healer, Reiki Master en schrijver. 

   

  Ik vind het leuk om me te verdiepen in vragen als: 'Wat is geluk?' en 'Wanneer ben je echt gelukkig?'

   

  Als kind was ik al geïnteresseerd in psychologie en in de kracht van positief denken. Op latere leeftijd ben ik erachter gekomen, dat positief denken ook een overlevingsstrategie kan zijn. Dat je door positief te denken je emoties en verlangens weg kunt stoppen, wat je uiteindelijk niet echt gelukkig maakt.

  Ondanks dat ik psychologie heel interessant vond, ben ik, vooral om praktische redenen, een bedrijfseconomische studie gaan volgen. Na mijn studie heb ik diverse functies uitgeoefend om het gebied van procesmanagement, marketing en accountmanagement. Als moeder van drie kinderen koos ik op een gegeven moment  vooral voor functies waarbij ik er voor mijn kinderen kon zijn als dat nodig was. Het lukte me best aardig om alle ballen hoog te houden die horen bij de zorg voor een groot gezin in combinatie met werken. Ik had mezelf echter flink weggecijferd en merkte steeds vaker dat dit alles me niet echt gelukkig maakte.

  Vandaar dat ik 2016 besloot om het roer om te gooien en mijn passie te gaan volgen: het helpen van mensen in gelukkig zijn!

   

  Ik ben toen de algemene coachingsopleiding van opleider ICM gaan doen (NOBCO geaccrediteerd). Daarna heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

  • Opleiding ACT (Acceptance and Commitment Therapy);
  • Opleiding Pleiadisch Lichtwerk, level 1;
  • Reiki 1,2 en Reiki 3a en 3b (Master Healer en Teacher);
  • Aura- en chakrahealing, Magnetiseren, Energetisch therapeut;
  • Een cursus in wonderen.

   

  Om mijn kennis en ervaring te delen en anderen hiermee te kunnen inspireren, heb ik een boek geschreven: ‘Coach jezelf in gelukkig zijn!, Op zoek naar echte liefde en geluk’.

   

  Daarnaast heb ik een online training ontwikkeld: ‘Coach jezelf in positief omgaan met emoties’.

   

  Ik hou ervan om me steeds verder te ontwikkelen en om te onderzoeken wat ‘de waarheid’ is. Een cursus in wonderen, Pleiadisch Lichtwerk, regressietherapie en sessies bij alternatieve genezers en mediums hebben me geholpen hier inzicht in te krijgen. Doordat ik ook Reiki ben gaan beoefenen heb ik nog meer inzichten en positieve ervaringen gekregen.

   

  Ik ben blij en dankbaar dat ik als Reiki Master behandelingen kan geven en les mag geven in Reiki, zodat steeds meer mensen de liefdevolle energie en kracht van Reiki kunnen ervaren en kunnen groeien in hun spirituele ontwikkeling. Ik vind het een leuke en waardevolle aanvulling om bij de Reiki behandelingen ook gebruik te maken van kristal - en sound healing.

   

  Met deze producten en diensten help ik je graag verder bij je spirituele ontwikkeling naar je ware authentieke zelf en naar een leven vol liefde en geluk. Dit doe ik vol enthousiasme, liefde, humor en met een positieve kijk op het leven.


  Heb je interesse in de coaching en wil je graag meerdere coachsessies via telefoon/video call, dan kun je ook gebruik maken van één van de volgende online coachtrajecten/ pakketten:

   

  Online Coachtraject 'Begeleiding bij de online training'

   

  Met het online coachtraject 'Begeleiding bij de online training' krijg je individuele begeleiding via telefoon/video call bij het volgen van de training 'Coach jezelf in positief omgaan met emoties'.

   

  Inhoud van het coachtraject:

  - intakegesprek van 1 uur (in de eerste 2 weken van de training)

  - 2 sessies van 45 minuten tijdens te training

  - 1 sessie van 45 minuten na afloop van de training

   

  De totale trainingsduur is 195 minuten.

  Het coachtraject is in een periode van 3 maanden.

   

  (De training 'Coach jezelf in positief omgaan met emoties' dien je apart te bestellen.)

   

   

  Online Coachtraject 'Coach jezelf in gelukkig zijn!

   

  Met het online coachtraject 'Coach jezelf in gelukkig zijn!' krijg je individuele coaching via telefoon/video call. Als hulpmiddel bij de coaching wordt het boek 'Coach jezelf in gelukkig zijn!' gebruikt. Dit boek maakt deel uit van het coachtraject en zal aan je verstuurd worden, nadat je het coachtraject besteld hebt.

   

  Inhoud van het coachtraject:

  - Intakegesprek van 1 uur

  - 4 sessies van 45 minuten

  - Boek 'Coach jezelf in gelukkig zijn!'

   

  De totale trainingsduur is 240 minuten.

  Het coachtraject is in een periode van 4 maanden.

   


  Tarieven coaching (voor particulieren):

   

  Coaching via persoonlijk contact: 

  € 79,- per uur

   

  Coaching via telefoon/video call:

  € 35,- per half uur

   

  Online Coachtraject 'Begeleiding bij de online training':

  € 169,-

   

  Online Coachtraject 'Coach jezelf in gelukkig zijn!':

  € 229,-

   

  Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21%BTW.

   

  Over het algemeen duurt een coachsessie met persoonlijk contact 1,5 uur en een consult via telefoon/video call een half uur tot een uur.

   

  Na bestelling van een Online Coachtraject wordt binnen enkele dagen contact met je opgenomen om de sessies in te plannen.

   


  Tarieven coaching (voor bedrijven):

   

  Coaching via persoonlijk contact: 

  € 109,- per uur

   

  Coaching via telefoon/video call: 

  € 49,- per half uur

   

  Online Coachtraject 'Begeleiding bij de online training':

  € 239,-

   

  Online Coachtraject 'Coach jezelf in gelukkig zijn!':

  € 319,-

   

  Bovenstaande tarieven zijn exclusief 21%BTW.

   

   

  Voor bedrijven is het ook mogelijk om maatwerkafspraken te maken bij het volgen van meerdere trainingen en coachtrajecten.

   

  Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden en wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen?

   

  Met veel plezier maak ik een afspraak!

   

  Veel liefs,

  Lisette Marianne 

   

   


  Op bestellingen bij Geluk4all geldt 'niet goed geld terug’- garantie!

  Voldoet het coachtraject niet aan je verwachtingen of heb je een andere reden om van de aankoop af te zien? Stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een mail hierover naar info@geluk4all.nl. Dan krijg je gewoon je geld terug.