Individuele coaching

 

Geluk4all biedt individuele coaching aan in een aantal vormen:

 

Op afstand, via telefoon/skype

Dit kan een goede optie zijn als je bezig bent met het boek 'Coach jezelf in gelukkig zijn!', of deelneemt aan de online training 'Coach jezelf in positief omgaan met emoties' en je af en toe een klankbord wilt.

 

Wandelcoaching

Voor als je de voorkeur geeft aan persoonlijk contact bij coaching en je het fijn vindt om te wandelen en in de natuur te zijn

Het voordeel van wandelcoaching is, dat je door het bewegen, de buitenlucht en de rust van de natuur makkelijker kunt ontspannen. Hierdoor kom je dichter bij je intuïtie en je gevoel. Je kan sneller tot de kern komen. Ook bevordert het je creativiteit. Het is leuk, gezond en nuttig tegelijk!

 

Wandelcoaching gecombineerd met een online coachtraject

Een combinatie van beide vormen is ook mogelijk. We bepalen op basis van de coachvraag en je wensen hoe het coachtraject eruit komt te zien. We kunnen eventueel ook op een binnenlocatie afspreken.

 

Voordat we een coachtraject starten, hebben we een vrijblijvend intake gesprek via telefoon/skype. 

Iets over mijzelf

Mijn naam is Lisette Marianne. Ik ben life coach, mental coach en schrijver. Daarnaast ontwikkel ik online trainingen en geleide meditaties. Ik help je graag in je zelfontwikkeling naar een leven vol liefde en geluk. Dit doe ik vol enthousiasme, liefde, humor en met een positieve kijk op het leven.

 

Bij het coachen maak ik gebruik van mijn levenservaring, inlevingsvermogen, sensitiviteit en van de dingen die ik geleerd heb bij de opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd. Daarbij laat ik me leiden door mijn intuïtie. Op verzoek maak ik ook gebruik van inzichtkaarten voor inspiratie en spirituele begeleiding.

 

Onderwerpen waar ik je in de coaching bij kan helpen zijn:

 • problemen op het werk of in een relatie;
 • lastige situaties die steeds terugkomen en je het gevoel geven vast te lopen;
 • stress en spanningen;
 • angsten en onzekerheden;
 • boosheid en frustraties;
 • vermoeidheid;
 • evenwichtsklachten;
 • ontdekken van je passie en talenten;
 • inzicht in je doel of missie in je leven;
 • ontwikkelen van je talenten en mogelijkheden;
 • loopbaanvragen;
 • leren om in je eigen kracht te staan.

Opleidingen en cursussen die ik gevolgd heb:

 • De algemene coachingsopleiding van opleider ICM. Deze opleiding is NOBCO geaccrediteerd en biedt een brede basis voor zelfstandige en professionele coaches.
 • Opleiding ACT (Acceptance and Commitment Therapy). ACT is een methode waarbij je een zachtaardige houding leert aan te nemen over alles wat je denkt, voelt en ervaart, terwijl je tegelijkertijd op weg gaat om je doelen en dromen te realiseren. Je leert op een luchtige en niet te serieuze manier naar de dingen te kijken. Het gaat uit van actie, ervaringen opdoen ook in de gebieden waar je je niet helemaal thuis voelt, stap voor stap en op een positieve manier.
 • Opleiding Pleiadisch Lichtwerk, level 1. Pleiadisch lichtwerk leert je hoe je energievelden kunt reinigen en hoe je bij jezelf kan blijven. Ook leer je hoe je hulp en liefde kunt ontvangen vanuit hogere dimensies
 • 'Een cursus in wonderen'. Deze Cursus volg ik al enkele jaren. Het is een inspirerende leefwijze die een belangrijke positieve bijdrage heeft geleverd aan het ervaren van liefde en geluk in mijn leven

 

Naast 'Een cursus in wonderen' zijn ook boeken van schrijvers als Marianne Williamson, Louise Hay, David Hoffmeister, Anodea Judith, Deepak Chopra, Eckhart Tolle en Amorah Quan Yin voor mij belangrijke inspiratiebronnen. Ook heb ik veel goede ervaringen met geleide meditaties. Gewoon door te doen en te ervaren.

 

Doordat ik op een gegeven moment in contact kwam met regressietherapie is er een hele wereld voor me opengegaan. Ik leerde over andere levens en oude trauma’s. Hierdoor begreep ik veel beter de dingen waar ik tegenaan liep en de uitdagingen die ik had. Inzicht in je verleden kan je heel goed helpen om huidige problematiek op te lossen. Omdat het me zo fascineerde en ik er graag anderen mee wil helpen, ben ik de opleiding Hypnotherapie en Regresssie van CIVAS gaan doen. Deze opleiding verwacht ik in april 2021 af te ronden.

    

   Tarieven coaching:


   Tarief coaching via persoonlijk contact:

   € 75,- per uur

    

   Tarief consult (via telefoon/skype):

   € 35,- per half uur

    

   Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21%BTW.

   De tarieven gelden voor particulieren. Bij individuele coaching voor organisaties worden maatwerkafspraken gemaakt.

    

   Over het algemeen duurt een coachsessie met persoonlijk contact 1,5 uur en een consult via telefoon/skype een half uur tot een uur.

    

   Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden en wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen?

    

   Met veel plezier maak ik een afspraak!

    

   Veel liefs,

   Lisette Marianne