Reiki Cursus

Reiki staat voor de universele energie, de kracht waar alles uit bestaat. Deze energie ondersteunt het zelfhelend vermogen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het stimuleert je zelfontwikkeling en spirituele groei.

 

Wil je meer informatie over Reiki en wil je leren hoe je jezelf en anderen kan behandelen, zodat de levensenergie weer vrij kan stromen? Wil je jezelf en anderen helpen om gezonder en gelukkiger te leven?  

 

Meld je dan aan voor één van de Reiki cursussen.

 

De Reiki cursussen (volgens ‘The Usui System of Natural Healing’) zijn verdeeld in de volgende gradaties:

 

Tijdens de cursussen ontvang je een inwijding in Reiki waardoor je kanaal wordt geopend, zodat je de energie kan ontvangen en (via je handen) door kan geven aan anderen en aan jezelf. Door de inwijding wordt je systeem vrij gemaakt van blokkades, waardoor de energie beter kan stromen. 

Bij elke cursus krijg je een andere inwijding. Door de inwijdingen wordt de energie die je kan ontvangen en doorgeven in elke opvolgende cursus krachtiger.

De inwijdingen zorgen ook voor heling. Bij Reiki 1 is dit vooral op fysiek niveau, bij Reiki 2 op mentaal en emotioneel niveau en bij Reiki 3 op spiritueel niveau.

 

Door het volgen van een Reiki cursus verbind je je met je ware zelf, met wie je werkelijk bent. Hierdoor ga je meer liefde en licht ervaren en ga je beter voelen hoe het is om vanuit je eigen kracht te leven.

Wil je meer informatie over de Reiki cursussen, klik dan op onderstaande link(en):