Reiki 3 (A en B) Cursus

De Reiki 3 Cursus is onder te verdelen in 2 delen, Reiki Master Healer (3a) en Reiki Master Teacher (3b).

 

De Reiki 3a Cursus is voor wie Reiki op de meest krachtige manier wil toepassen op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Door het volgen van de Reiki 3a Cursus en door het geven van behandelingen aan jezelf en anderen, zal je intuïtie verder worden versterkt en zal je steeds meer vanuit een hoger bewustzijn gaan leven.

 

Wil je zelf ook les gaan geven in Reiki, dan kun je na het volgen van de Reiki 3a Cursus verder gaan voor Reiki Master Teacher. Dit is een individueel traject waarbij onder andere stage wordt gelopen.   

 

Om aan de Reiki 3a Cursus deel te kunnen nemen, dien je eerst een Reiki 1 en 2 Cursus (binnen ‘The Usui System of Natural Healing’) te hebben gevolgd. Deze kan je ook bij een andere Reiki Master gedaan hebben. Het is gebruikelijk om na het afronden van de Reiki 2 Cursus minimaal een jaar de tijd te nemen om de Reiki energie in je systeem te laten integreren, voordat je de Reiki 3a Cursus volgt. Daarbij is het van belang dat je regelmatig behandelingen en zelfbehandelingen hebt gegeven. Als je al lange tijd bezig bent op je spirituele pad en intensief aan jezelf gewerkt hebt, dan is het eventueel mogelijk om de Reiki 3a Cursus eerder te doen.

 

Mocht je twijfelen of de Reiki 3a Cursus op dit moment geschikt voor je is, neem dan gerust contact op om hierover te overleggen.

De cursus wordt gegeven in een kleine groep van ca. 4 personen, waardoor er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht is.

 

Inhoud:

  • Je ontvangt de Reiki 3 inwijding, waardoor de Reiki energie nog krachtiger wordt en je heling op verschillende niveaus tegelijk kunt inzetten. Je energetisch kanaal wordt verder geopend en geschoond.
  • Je krijgt uitleg over het vierde Reiki symbool en je leert hoe je deze in kan zetten.
  • Je oefent met meditatie, de symbolen en het geven van behandelingen.

 

Data en tarief:

De Reiki 3a Cursus wordt gegeven op 2 dagen.

De eerste dag start om 13.00 uur en duurt tot ca. 17.30 uur.

De verdiepingsmiddag start om 14.00 uur en duurt tot ca 16.30 uur.

 

De Reiki 3a Cursus wordt op aanvraag ingepland. Na je aanvraag wordt contact met je opgenomen.

Het is ook mogelijk om de Reiki 3a Cursus individueel te volgen.

 

Het tarief voor de Reiki 3a Cursus is € 489,- (incl. BTW).

Dit is inclusief Handboek Reiki 3a, thee met lekkers en Reiki Master Healer Certificaat.

 

Locatie:

De cursus wordt gegeven bij de locatie van Remindyourlife in Nieuwerkerk aan den IJssel, ’s-Gravenweg 266.

 

Heb je interesse in de Reiki 3a Cursus, meld je dan aan via onderstaande link.