Geluk4all en Studytube sluiten samenwerkingsovereenkomst!

Gepubliceerd op 1 augustus 2021 om 11:11

 

De online trainingen en coachtrajecten van Geluk4all zijn nu ook beschikbaar via de uitgebreide leeromgeving van Studytube.

 

Studytube biedt een all-in-one leerplatform dat medewerkers van organisaties inspireert om zelf aan hun eigen toekomst te werken. Het platform heeft een uitgebreid online leeraanbod, zodat er voldoende keuze is en medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. 

 

Geluk4all, life coaching en zelfontwikkeling helpt mensen in gelukkig zijn. Hoe vind je echte liefde en geluk en welke rol spelen je gedachten en emoties hierbij? Geluk4all helpt je om hier inzicht in te krijgen en om je mindset en de manier waarop je met je emoties omgaat positief te veranderen. Ze begeleidt je bij het volgen van je passies en hartsverlangens, zodat je in je kracht komt te staan en je plezier krijgt in de dingen die je doet.  

 

Mocht je een account hebben bij het leerplatform van Studytube, dan kun je dus vanaf heden daar ook de online training over positief omgaan met emoties en de individuele coachtrajecten van Geluk4all bestellen

 

Ik ben super trots en blij met deze samenwerking, en hoop op deze manier nog meer mensen te kunnen helpen in gelukkig zijn :)

 

Veel liefs,

 

Lisette Marianne

www.geluk4all.nl

🍀❤☀